ZIMNÍ SOUTĚŽ BŘEZNICE 2014

11.02.2014 18:22

Zimní soutěž BŘEZNICE 2014

V sobotu 1.2.2014 jsme pořádali v kulturním domě v Březnici naší druhou zimní soutěž, na tuto soutěž se sjelo 16 družstev z 8 sborů dobrovolných hasičů okresu Příbram. Soutěžilo se ve třech kategoriích, Přípravka, mladší žáci a starší žáci. V kategorii přípravka se na prvním a druhém místě umístnili družstva z Rožmitálu p. Třem. V kategorii mladší žáci se na prvním místě umístnilo družstvo z Kosovi Hory, na místě druhém Podlesí a třetí pozici obsadilo družstvo ze Suchodola. V kategorii starší žáci se na místě prvním umístnilo družstvo z Počepic, na místě druhém Suchodol B a na místě třetím Suchodol A, domácí Březnice A skočila na místě pátém a Březnice B na místě osmém. Za nejrychlejší hadicové kolo si odneslo cenu v podobě dortu družstvo ze Suchodola A. Fotografie ze soutěže naleznete ve fotogalerii v sekci 5-8.

Soutěž začala v 8:45 nástupem a poradou vedoucích a díky dobré organizaci jsme už v 11:00 vyvěšovali výsledky mladších žáků a v 11:10 výsledky starších žáků.

Celou soutěž zpestřila návštěva hejtmana středočeského kraje pana MVDr. Josefa Řiháka, který přivezl pro vítěze poháry,takže vítězové kategorií měli tuplovaný  počet pohárů a ostatním drobné upomínkové předměty. Za tuto návštěvu jsme vděčný a doufáme, že nás při jarní soutěži 60m s překážkami  navštíví znovu.

—————

Zpět